Tietoa minusta

Moikka!

Olen Janina, ja haluaisin auttaa sinua muuttamaan elämäntapasi pysyvästi! Tutustutaan ensin vähän enemmän, ota sitten minuun yhteyttä, ja aletaan tekemään yhdessä töitä unelmiesi eteen?

Asun tällä hetkellä Oulussa avopuolison, sekä koiran kanssa. Arkeni koostuu pääosin liikunnasta, töistä, sekä ajasta läheisten kanssa.

Olen valmistunut Personal Traineriksi Trainer4You:n kautta. Sain koulutuksesta APT- lisenssin, joka tarkoittaa, että olen auktorisoitu Personal Trainer. Ehkä voisin itseäni kuvailla myös hyvinvointivalmentajaksi.

Intohimo liikuntaa kohtaan on syttynyt jo lapsena, ja omaa treenitaustaa kuntosalilta olen lähtenyt luomaan jo teini-ikäisenä. Olen kouluttautunut lähihoitajaksi, ja työskennellyt niiden hommien parissa tähän saakka. Elämä vie mennessään, ja halusin muuttaa sitä hieman erilaiseksi tämän koulutuksen ja uusien työmahdollisuuksien myötä.

Rakastan matkustella ja nähdä maailmaa, joten ei ole yhtään poikkeuksellista, että pidän viikkoraportteja mistä päin maailmaa tahansa. Tämä onkin yksi syy, miksi teen vain etävalmentajan töitä. Tämä mahdollistaa minulle vapauden liikkua, ja työt kulkevat mukana.