Pysyvä muutos- valmennus

Valmennuspalvelut

PYSYVÄ MUUTOS- VALMENNUS

Valmennus on aina henkilökohtainen, juuri sinulle suunniteltu. Ruokavalio ja treeniohjelma on suunniteltu arkeesi sopivaksi, sekä tukemaan tavoitteitasi. Haluan opettaa sinulle terveet tavat ruokailujen ja liikunnan suhteen, joita voit noudattaa koko loppuelämän ajan.  Pikakuureja en tarjoa, valmennuksessani keskitytään pysyviin elämäntapamuutoksiin. Pysyvät elämäntapamuutokset vievät aikaa, joten yleensä pidempi valmennussuhde on tarpeen. Lähdetäänkö yhdessä tekemään tavoitteista totta, ja muuttamaan sinun elämä pysyvästi?

Step2Fit

Saat käyttöösi laadukkaan valmennusalustan. 

Voit ladata omaan puhelimeen sovelluksen tai käyttää nettiversiota, josta esimerkiksi näet: 

- treeniohjelman

- ruokavalion

- kehityksesi.

Voit olla myös yhteydessä minuun valmennusalustan kautta. Miten valmennan?


Tarjoan valmennuspalveluja etänä. Se tarkoittaa sitä, että valmennan sinua internetin välityksellä, oli sijaintisi mikä tahansa. Jos tavoitteesi on painon pudotus, elämäntapojen parantaminen tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kohentaminen, olet tervetullut valmennukseeni. Katson jokaisen asiakkaan kohdalla henkilökohtaisesti, olenko minä oikea henkilö auttamaan sinua. Toimitat yhteydenoton jälkeen pienen alkutietolomakkeen, minkä avulla saan lisätietoa sinusta. Sen jälkeen pidämme laajemman alkuhaastattelun videopuhelun muodossa.

Pääpaino valmennuksessani on pysyvissä elämäntapamuutoksissa. Ei lähdetä millekään pikakuurille, vaan tehdään fiksuja, sinun elämäntilanteeseen sopivia muutoksia arkeen. Lähdetään pienin askelin muuttamaan elämää terveellisemmäksi, ja ollaan kesäkunnossa 365 päivää vuodesta! Pysyvät muutokset vaativat aikaa, sekä motivaatiota ja muutoksia sinulta. Mutta onneksi olen tukenasi ja apunasi koko matkan ajan.

Ruokavaliossa ohjaan sinua tekemään hyviä valintoja. Mahdollisimman paljon puhtaita ja terveellisiä ruokatuotteita, sekä hyviä aterioita. Tiesitkö, että ruoalla on erittäin iso merkitys ihmisen kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin? Siihen haluan panostaa valmennuksessani. Mitään ei kielletä, eikä luokitella huonoiksi ruoka-aineiksi. Sen sijaan opetan sinulle terveellisiä ajatuksia ruoan suhteen.

Treenit suunnitellaan omaan elämääsi ja arkeesi sopiviksi. Otan huomioon mahdolliset rajoitukset, mutta myös omat mieltymyksesi. Valmennusalustaan kuuluu ohjeistukset liikkeen suoritustekniikkaan. Voit aina kysyä, jos kohtaat haasteita jonkin liikkeen suorituksessa. Treeniohjelma voidaan laatia esimerkiksi kotiin tai kuntosalille, sinne mihin sinä tarvitset. 

Valmentajana olen empaattinen, sekä otan ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioon. Voit lähestyä minua minkä asian tiimoilta tahansa. Koen tärkeäksi rakentaa luottamuksellisen, sekä toimivan valmennussuhteen asiakkaideni kanssa.